Το κατώφλι του δικηγορικού γραφείου για τέταρτη φορά πέρασε ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας
Η βέρα δεν ταιριάζει καθόλου, όπως όλα δείχνουν, στο δεξί του 70χρονου πρώην καγκελάριου της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ.
Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας πέρασε το κατώφλι του δικηγορικού γραφείου προκειμένου να χωρίσει και με τη… βούλα.
Με την 51χρονη δημοσιογράφο Ντόρις Κοπφ ήταν παντρεμένος τα τελευταία 18 χρόνια και είχαν υιοθετήσει δύο παιδιά από ρωσικά ορφανοτροφεία.
«Το διαζύγιο του Γκέρχαρντ Σρέντερ και της Ντόρις Κοπφ ήταν συναινετικό», γράφει η γερμανική εφημερίδα “Bild” απεικονίζοντας φωτογραφίες του ζευγαριού σε παλιές καλές στιγμές. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1996 σε μία εκδήλωση στην Φρανκφούρτη και από τότε Σρέντερ και Κοπφ ήταν αχώριστοι. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.
Η τότε ρεπόρτερ του περιοδικού “Focus” γοητεύτηκε από τον ώριμο Σρέντερ. Η ηλικιακή τους διαφορά αγγίζει τα 20 χρόνια. Όμως, επειδή ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, δύο μήνες αργότερα, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου. Ο τρίτος γάμος έφερε γούρι στον Σρέντερ, αφού ύστερα από ένα χρόνο, εξελέγη καγκελάριος της Γερμανίας. Η ξανθιά Ντόρις ήταν το δεξί του χέρι στη διάρκεια της θητείας του. Του έδινε συμβουλές και τον βοηθούσε με την δημοσιογραφική της εμπειρία.
Για την Γερμανία, η είδηση του διαζυγίου του Σρέντερ δεν έσκασε σαν βόμβα… Το τελευταίο διάστημα, οργίαζαν οι φήμες για νέους συντρόφους και από τις δύο πλευρές. Ο Σρέντερ έχει ήδη μετακομίσει σε καινούριο σπίτι. Στο σπίτι του στο Στοκχάουζεν μένουν η τέταρτη πρώην σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους.





















