ΚΟΣΜΟΣ

Χάος στην Υεμένη – Ο ΟΗΕ απομάκρυνε το προσωπικό του

Εννέα απανθρακωμένα πτώματα ανέσυραν οι Αρχές από αποθήκη όπλων του στρατού στο Άντεν, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Υεμένης όπου σημειώθηκαν σφοδρές εκρήξεις.

Όπως ανακοίνωσε ένας τοπικός αξιωματούχος, ο οποίος έκανε λόγο για την ύπαρξη και άλλων θυμάτων: «Ανασύραμε έως τώρα 9 απανθρακωμένες σορούς και υπάρχουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, και άλλα πτώματα στο εσωτερικό (της αποθήκης) τα οποία δε μπορέσαμε να προσεγγίσουμε εξαιτίας των εκρήξεων» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής των υπηρεσιών υγείας στο Άντεν, Αλ Κέντερ Λασουάρ.

Στο μεταξύ περισσότεροι από 200 υπάλληλοι του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και ξένων εταιρειών που εργάζονταν στην Υεμένη απομακρύνθηκαν σήμερα αεροπορικώς από την πρωτεύουσα Σαναά- κι ενώ συνεχίζεται η στρατιωτική επιχείρηση υπό το Ριάντ- σύμφωνα με πηγές των ανθρωπιστικών υπηρεσιών.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact