ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Εργαζόμαστε σε καλό πνεύμα, αλλά δεν είναι απλά τα πράγματα»

Τη στήριξη στην παρουσία της Ελλάδας στην ευρωζώνη, η οποία είναι πολύ σημαντική για τον ελληνικό λαό, εξέφρασε ο επίτροπος οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος τόνισε ότι είναι υπέρ τού να μην εμποδιστεί η ανάπτυξη, η ανταγωνιστικότητα και η απασχόληση και ταυτόχρονα να αντιμετωπιστούν τα δεινά της κοινωνίας και «γι’ αυτό εργαζόμαστε».

Σε παρέμβασή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο κοινοτικός επίτροπος είπε ότι γίνονται εδώ και μέρες διαβουλεύσεις, στο πλαίσιο της Ομάδας των Βρυξελλών, ενώ «συνεχίζουμε στην Αθήνα, προκειμένου να συγκεντρώσουμε και τα στοιχεία που χρειάζονται».

Όπως είπε, βασικός στόχος είναι να ληφθούν υπόψη οι προτεραιότητες, με βάση και την επιθυμία του ελληνικού λαού, αλλά από την άλλη και η Ελλάδα πρέπει να σεβαστεί τις υποχρεώσεις της έναντι των εταίρων, κάτι που είναι θεμελιώδους σημασίας.

Σύμφωνα με τον Π. Μοσκοβισί, το χρονικό διάστημα που απομένει είναι μετρημένο, υπάρχουν προθεσμίες που πλησιάζουμε.

Ο Γάλλος επίτροπος συμπλήρωσε ότι εργαζόμαστε σε καλό πνεύμα και ότι δεν είναι απλά τα πράγματα, δεν είναι εύκολο, οι ομάδες εργάζονται μέρα και νύχτα και Σαββατοκύριακα και έχουν κινητοποιηθεί όλοι.
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact