Το 70% των νεαρών γυναικών είναι θύματα κακοποίησης, και μερικές φορές πωλούνται στην Κίνα για λιγότερο από 200 δολάρια.
Τη συγκλονιστική μαρτυρία της, από τη στιγμή της γέννησής της μέχρι που δραπέτευσε από τη χώρα με τη μητέρα της, περιγράφει μία 21χρονη από τη Βόρεια Κορέα, εξηγώντας την τρομερή πραγματικότητα της δικτατορίας, κάτω από την οποία χιλιάδες άνδρες και γυναίκες υποφέρουν.
Στο συνέδριο του οργανισμού “One Young World” τον Οκτώβριο του 2014 στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, η Yeonmi Park, μας εξηγεί την πραγματικότητα της ζωής στη χώρα της.
Μια χώρα χωρίς internet, με μόνο ένα τηλεοπτικό κανάλι, όπου ένα μόνο τηλέφωνο στο εξωτερικό μπορεί να τιμωρηθεί με θάνατο. Μια χώρα όπου το 70% των νεαρών γυναικών είναι θύματα κακοποίησης, και μερικές φορές πωλούνται στην Κίνα για λιγότερο από 200 δολάρια.
Δείτε το βίντεο:





















