Από χτές το απόγευμα, μια φωτογραφία σκορπά τον πανικό στο Facebook. Ένα τεράστιο φίδι βρέθηκε τυλιγμένο σε μπάλα σανού κάπου κοντά στον χωριό Αναφωτία της επαρχίας Λάρνακας, όπως αναφέρουν οι λεζάντες.
Η φωτογραφία όπως ήταν αναμενόμενο, κοινοποιήθηκε στο Facebook με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες να γίνει viral. Εδώ και λίγες μέρες τα φίδια έκαναν την εμφάνιση τους με την άνοδο της θερμοκρασίας, αλλά τέτοιο φίδι βλέπεις μόνο στο Discovery Channel!
Το φίδι στην φωτογραφία φαίνεται να ξεπερνά το ενάμισι μέτρο μήκος, ενώ έχει τυλιχτεί με έναν περίεργο τρόπο πάνο στον σανό.
Όσο κι αν κάποιοι επικαλούνται αποκλειστικές πληροφορίες γεωργών.. το εν λόγω φίδι μάλλον χρησιμοποιήθηκε για πρωταπριλιάτικους λόγους και τώρα απλά αναδημοσιεύεται στα social media!
Κανείς πάντως δεν γνωρίζει με σιγουριά αν βρέθηκε στη Λάρνακα ή όχι μιας και στο διαδίκτυο υπάρχει η ίδια φωτογραφία με το φίδι να δηλώνει απο το Μεξικό!
Εμείς αναδημοσιεύουμε την φωτογραφία και περιμένουμε το Discovery να… τοποθετηθεί!





















