ΔΙΑΦΟΡΑ

Πώς να κάνετε το μπαγιάτικο ψωμί ολόφρεσκο και τραγανό!

Πώς να κάνετε το μπαγιάτικο ψωμί ολόφρεσκο και τραγανό!

Κι όμως.. Αν το ψωμί είναι μπαγιάτικο, υπάρχει τρόπος να το κάνουμε, φρέσκο-φρέσκο σα να βγήκε μόλις από τον φούρνο!

Πώς θα κάνω το μπαγιάτικο ψωμί σαν φρέσκο:

Περνάμε όλη την επιφάνειά του με ένα παγάκι, ή απλά το ψεκάζουμε με παγωμένο νερό και το ψήνουμε για 12 περίπου λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς!

Φρέσκο, τραγανό και μοσχοβολιστό ψωμί!

Εναλλακτικά: 

Μπορούμε βέβαια να το κόψουμε σε φέτες και να το ψήσουμε και να φτιάξουμε σπιτικές φρυγανιές!

Μπορύμε, ακόμη, να περάσουμε τις σπιτικές μας φρυγανιές από το μούλτι και να έχουμε φρεσκοτριμμένη γαλέτα για κιμάδες ή πανέ!

πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact