ΕΛΛΑΔΑ

Δίνουν «ρέστα» οι Ράδιο Αρβύλα για τη Κωνσταντοπούλου στο Βενζινάδικο

Το επεισόδιο με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ανήμερα και την επομένη του Πάσχα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αιδηψό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από την σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ράδιο Αρβύλα».

Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του για μια ακόμη φορά… κέντησαν.

Ετσι αφού ήταν οι πρώτοι που «κατάφεραν» να κάνουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μιλήσει για το περιστατικό, «φιλοξενώντας» την στο στούντιο όπου «έδωσε τη δική της εκδοχή» για το τι ακριβώς συνέβη, παρουσίασαν τρεις εκδοχές. Τρία σενάρια με πλήρη αναπαράσταση σε βενζινάδικο και τον Γιάννη Σερβετά στο ρόλο της Ζωής Κωνσταντοπούλου (υποδύθηκε την πρόεδρο της Βουλής και στη συνέντευξη που «παραχώρησε» στους Ράδιο Αρβύλα) να δίνει ρέστα.

Το αφιέρωμα στο περιστατικό στην Αιδηψό, έκλεισε, πάντως με βίντεο για το πώς πρέπει να εξυπηρετούν οι υπάλληλοι των πρατηρίων υγρών καυσίμων την πρόεδρο της Βουλής.

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact