ΚΟΣΜΟΣ

Γιόσκα Φίσερ: Η Ελλάδα είναι για λύπηση

Υπό τον τίτλο «η διπλή τραγωδία της Ελλάδας», ο Γιόσκα Φίσερ έγραψε στη γερμανική εφημερίδα «Suddeutsche Zeitung», άρθρο για τις περιπέτειες της χώρας μας από το 2009 έως σήμερα.

Το ιδρυτικό στέλεχος των Πράσινων της Γερμανίας αποφαίνεται πως η Ελλάδα είναι για λύπηση, και σημειώνει: «Το 2009 η Ελλάδα έγινε το “πειραματόζωο” της Ευρώπης με την εφαρμογή του προγράμματος λιτότητας και σαν να μην έφτανε αυτό, σήμερα έχει αυτή την κυβέρνηση».

Και συνεχίζει την πολεμική του, ως εξής:

«Η Ελλάδα έχει μία κυβέρνηση, η οποία αρχικά  παρουσιάστηκε ως η μεγάλη ευκαιρία της Ευρώπης. Ωστόσο, αυτή την ευκαιρία δεν την εκμεταλλεύτηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ . Η ελληνική κυβέρνηση προφανώς δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχει ειδοποιός διαφορά μεταξύ της προεκλογικής εκστρατείας και της διακυβέρνησης της χώρας».

Πολύ πρόσφατα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας και αντικαγκελάριος από το 1998 έως το 2005, είχε εξαπολύσει επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας πως η κυβέρνησή του ζει στη χώρα των ονείρων και καλούσε τον Έλληνα πρωθυπουργό να επιστρέψει στην real politik.
 

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact