ΕΛΛΑΔΑ

Ούτε να ξεμυτίσουν δεν πρόλαβαν τα Τουρκικά μαχητικά!

Ούτε να ξεμυτίσουν δεν πρόλαβαν τα Τουρκικά μαχητικά!

Άμεση ήταν η απογείωση των Ελληνικών Μαχητικών σήμερα στο Αιγαίο, ξαφνιάζοντας τους Τούρκους ελεγκτές που περίμεναν να γίνουν παραβιάσεις πρώτα και μετά να απογειωθούν τα αεροσκάφη μας!
Αν και οι Τούρκοι ξεκίνησαν μουδιασμένα τις παραβιάσεις στον Ελληνικό εναέριο χώρο υπήρξε ήδη στον αέρα ετοιμοπόλεμο και οπλισμένο ζεύγος Ελληνικών Μαχητικών, που πέταξε πλάι στο οπλισμένο Τούρκικο ζευγάρι των F-16 δείχνοντας καθαρά τις προθέσεις τους!

Αποτέλεσμα ο σχηματισμός των Τούρκικων μαχητικών να σπάσει στα δύο, σε 4 και 2 μαχητικά και παίρνοντας το δρόμο για τις ανατολικές ακτές του Αιγαίου!

Στον αντίποδα το CN-235 προσπάθησε μπαινοβγαίνοντας στο FIR Αθηνών να δημιουργήσει κατάσταση αλλά η μόλις το radar έδειξε επαφή με Ελληνικά μαχητικά την έκανε και αυτό με ελαφρά τσακίσματα στον αέρα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα veteranos.

Οι Τούρκοι δεν κρύβουν την ανησυχία τους από το συνεχές «κλείδωμα» των Ελληνικών μαχητικών που οι πιλότοι μας εφαρμόζουν τακτικότατα τελευταία στο Αιγαίο και έχουμε καθημερινές ανακοινώσεις στην Σελίδα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων περί «Lock» των Τούρκικων μαχητικών.

Το θέμα το αναδημοσιεύουν και Μεγάλες Τούρκικες Εφημερίδες και Ιστοσελίδες προφανώς για να δημιουργήσουν κλίμα ,ενώ έντονη είναι η δυσαρέσκεια στις προεκλογικές ομιλίες των Τούρκων Πολιτικών για τον Πάνο Καμμένο που τον θεωρούν υπεύθυνο για την αγριάδα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας!

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 7
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 2

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 8
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact