ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο επίκεντρο η ανάπτυξη του κλάδου κρουαζιέρας στην Ελλάδα

Σχέδιο για την ανάπτυξη του κλάδου κρουαζιέρας στην Ελλάδα παρουσίασαν σήμερα οι εκπρόσωποι του κλάδου στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συνάντηση με τους εκπροσώπους της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA) είχε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης. Στη συνάντηση συμμετείχαν η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.

Οι εκπρόσωποι της CLIA παρουσίασαν στους υπουργούς σχέδιο για την ανάπτυξη του κλάδου στην Ελλάδα και εξέφρασαν την επιθυμία να συμβάλλουν με τεχνογνωσία ώστε η συνεργασία να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την ελληνική οικονομία.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact