ΚΟΣΜΟΣ

Σκληρές δηλώσεις από τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας για την Ελλάδα: Να δώσουμε τέλος σε αυτό το τσίρκο

Συνεχίζονται οι επιθέσεις από Γερμανούς πολιτικούς προς την Ελλάδα.

Στο «χορό» μπήκε και ο Χορστ Ζεεχόφερ, με τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας και πρόεδρο του CSU να κάνει λόγο για «τσίρκο» που προσφέρει εδώ και μερικές εβδομάδες η ελληνική κυβέρνηση.

«Πρέπει να δώσουμε τέλος σε αυτό το τσίρκο το συντομότερο δυνατό. Η μπάλα βρίσκεται στην ελληνική κυβέρνηση», δήλωσε στην Bild.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γερμανός Χριστιανοδημοκράτης (CDU) Ελμαρ Μπροκ δήλωσει ότι «οι ριζοσπάστες στην ελληνική κυβέρνηση αποδέχονται και το ενδεχόμενο εμφυλιοπολεμικών καταστάσεων, μόνο και μόνο λόγω της ιδεολογίας τους» και προσθέτει ότι «στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την τύχη του λαού τους».

Νωρίτερα, άμεση διακοπή του ELA είχε ζητήσει ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών, Κάρστεν Σνάιντερ. «Η Ελλάδα πρέπει να επιβάλει έλεγχο στην κίνηση κεφαλαίων. Πρέπει να είναι ξεκάθαρο το διακύβευμα: μέσα ή έξω», είχε γράψει στο Twitter.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact