ΑΠΟΨΕΙΣ

Το «ΟΧΙ» του λαού, εισιτήριο του Τσίπρα για τα σαλόνια της ολιγαρχίας;

Παρακολουθώντας κάποιος τα ΜΜΕ της ολιγαρχίας χθες όλη τη νύχτα, αλλά και σήμερα το πρωϊ, θα διαπιστώσει ότι λειτουργούν σαν να μην άλλαξε τίποτα, έπειτα από τον εναντίον του καθεστώτος λαϊκό σεισμό του 61,3%.

Οι ίδιες πολιτικές κ.λ.π. γλάστρες που προβάλουν τα ΜΜΕ, γύριζαν όλη τη νύχτα από κανάλι σε κανάλι, προκειμένου να δώσουν την ερμηνεία στο αποτέλεσμα που θέλει η ολιγαρχία.

Σήμερα δε το πρωϊ, τα ΜΜΕ συμπεριφέρθηκαν σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Κάνουν πως δεν κατάλαβαν ότι κάτι σημαντικό άλλαξε στη χώρα. Ότι αυτό είναι η ήττα της ντόπιας ολιγαρχίας και των ξένων πατρώνων της. Αντί να έχουν κατεβασμένο το κεφάλι και να απολογούνται απέναντι στο λαό, αγκαλιάζουν τον Τσίπρα, ως τον απόλυτο νικητή, ως τον νέο ηγέτη της χώρας, ως τον κυρίαρχο του παιχνιδιού κ.λ.π. Αγκαλιάζουν αυτόν που μέχρι χθες 7 μμ ζητούσαν επιμόνως την αντικατάστασή του από κάποιον τεχνοκράτη πρωθυπουργό, που θα προστάτευε τα συμφέροντά τους.

Εμείς διακρίνουμε και θα δείτε ότι η ιστορία θα μας επιβεβαιώσει, ότι αυτό το υπερήφανο λαϊκό «ΟΧΙ», θα αποτελέσει τελικά το εισιτήριο για τον Τσίπρα και την ελίτ του ΣΥΡΙΖΑ, για την είσοδό τους στα σαλόνια της ντόπιας και ευρωπαϊκής ολιγαρχίας.

Ευχόμαστε ολόψυχα να μην υπάρξει αυτή η «προδοσία» της λαϊκής βούλησης. Η ιστορία όμως του σάπιου ελληνικού συστήματος, κατά το παρελθόν, δεν μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι.

Ευχόμαστε ολόψυχα να πατήσει ο Τσίπρας πάνω σ’ αυτό το «ΟΧΙ», προκειμένου να διαλύσει την εγχώρια διαπλεκόμενη πολιτικοοικονομική ολιγαρχία, αρχίζοντας από τους σάπιους θεσμούς που την εκτρέφουν και ειδικότερα αυτόν του Συντάγματος.

Εσείς πιστεύετε ότι θα το κάνει ή θα προσεταιριστεί την κρατικοδίαιτη ολιγαρχία και θα προσπαθήσει να ανασυστήσει ένα κομματικό κράτος στα μέτρα της ελίτ του ΣΥΡΙΖΑ;

Απο triklopodia

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact