ΚΟΣΜΟΣ

Τριερβελέρ: Ηθελε να πάρει μια σακούλα χάπια όταν έμαθε για την Γκαγέ


Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας περιγράφει με γλαφυρό τρόπο το πώς ένιωσε όταν πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ τη σχέση του άνδρα της με τη Γαλλίδα ηθοποιό

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ αφηγείται τα «μαγικά χρόνια» της και μετά τον τρόπο που έζησε, «ισοπεδωμένη», το τέλος της σχέσης της με τον Φρανσουά Ολάντ, σε ένα βιβλίο το οποίο κυκλοφορεί σήμερα και μερικά αποσπάσματά του αποκάλυψε χθες το εβδομαδιαίο περιοδικό «Παρί Ματς».

Στο βιβλίο της «Ευχαριστώ γι’ αυτή τη στιγμή» (Merci pour ce moment), η δημοσιογράφος, η οποία έχει χωρίσει επισήμως με το Γάλλο πρόεδρο από τον Ιανουάριο, αφηγείται κυρίως πώς έμαθε για την ύπαρξη μιας σχέσης ανάμεσα στον αρχηγό του κράτους και την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ.

«Η είδηση Ζουλί Γκαγέ είναι ο πρώτος τίτλος των πρωινών εκπομπών. (…) Καταρρέω, δεν μπορώ να το ακούσω, τρέχω στο μπάνιο. Παίρνω τη μικρή πλαστική σακούλα που περιέχει υπνωτικά (…) Ο Φρανσουά με έχει ακολουθήσει. Προσπαθεί να μου αποσπάσει τη σακούλα. Τρέχω στο δωμάτιο. Αρπάζει τη σακούλα, η οποία σκίζεται. Χάπια σκορπίζονται πάνω στο κρεβάτι και το πάτωμα. Καταφέρνω να μαζέψω μερικά. Καταπίνω όσα μπορώ. Θέλω να κοιμηθώ. Δεν θέλω να ζήσω τις ώρες που θα έρθουν. Αισθάνομαι την καταιγίδα που θα με χτυπήσει και δεν έχω τη δύναμη να αντισταθώ. Θέλω να φύγω. Χάνω τις αισθήσεις μου», γράφει η Τριερβελέρ, σύμφωνα με το απόσπασμα που δημοσιεύεται από το «Παρί Ματς».

Το περιοδικό, το οποίο είναι εξάλλου εργοδότης της δημοσιογράφου, δημοσιεύει και τρία άλλα αποσπάσματα: ένα στο οποίο η Τριερβελέρ αφηγείται τις πρώτες αντιδράσεις του Φρανσουά Ολάντ όταν ο μελλοντικός αρχηγός του κράτους πληροφορήθηκε, το 2011, τη σύλληψη στη Νέα Υόρκη του σοσιαλιστή αντιπάλου του, του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν, ένα άλλο για τη ζήλεια της Μισέλ Ομπάμα («Χαίρομαι που δεν είμαι η μοναδική ζηλιάρα», γράφει η Τριερβελέρ) ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος φωτογραφιζόταν με την πρωθυπουργό της Δανίας στη διάρκεια της κηδείας του Νέλσον Μαντέλα και ένα τελευταίο στο οποίο περιγράφει μια ξαφνική είσοδο της Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην συζύγου του αρχηγού του κράτους, στη διάρκεια ενός τετ-α-τετ της με τον Ολάντ σε εστιατόριο.

«Οσον αφορά τα κρατικά απόρρητα, (ο Φρανσουά Ολάντ) μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Η Βαλερί μιλάει για έρωτες, για ρήξεις και για πάθη», συνοψίζει η δημοσιογράφος Κατρίν Σβάαμπ στις στήλες του «Παρί Ματς».

Ο Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε στις 25 Ιανουαρίου το «τέλος της κοινής ζωής του» με την Βαλερί Τριερβελέρ.
Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact