ΚΟΣΜΟΣ

Φλεγόμενος σέρφερ – Δαμάζει τα κύματα ενώ καίγεται [εικόνες&βίντεο]

Σέρφινγκ τυλιγμένος στις φλόγες έκανε ο χαβανέζος Τζέιμι Ο’ Μπράιεν.

Εχει δαμάσει τα μεγαλύτερα και τα πιο ατίθασα κύματα και έχει επισκεφτεί τις πιο άγριες θάλασσες. Χαβανέζος στην καταγωγή, ο Ο’ Μπράιεν ήταν γιος ναυαγοσώστη που μεγάλωσε ζηλεύοντας τους σέρφερ. Σήμερα στα 32 του αγνωρίζεται ως ένας από τους καλύτερους σέρφερ παγκοσμίως.


Μεξικό, Φίτζι, Ινδονησία, Μικρονησία είναι μερικά μόνο μέρη τα οποία αποτέλεσαν πρόκληση για τον ριψοκίνδυνο αθλητή.

Αναζητώντας συνεχώς την αδρεναλίνη ο Τζέιμι δέχτηκε την πρόταση της Red Bull και πρωταγωνίστησε στο νέο διαφημιστικό της εταιρείας στην Ταϊτή.

Το κόνσεπτ ήταν πρωτόγνωρα παράτολμο: έπρεπε να τιθασεύσει τα κύματα τυλιγμένος στις φλόγες.

«Ηταν ένα από τα μεγαλύτερα κύματα που έχω συναντήσει. Ενα ονειρεμένο κύμα την ώρα που εγώ καιγόμουν. Δεν έχω εκτοξεύσει περισσότερη αδρεναλίνη στη ζωή μου. Απίστευτο συναίσθημα, δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια», δήλωσε ο σέρφερ.

Φυσικά για να προστατευτεί από τις φλόγες φόρεσε μια ειδική αντιπυρηνική στολή. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήξερε αν θα τα καταφέρει λόγω του βάρους και της απώλειας συγκέντρωσης που θα του προκαλούσαν οι φλόγες.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact