ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Δύο άνθρωποι που συζούν, μπορεί κάποια στιγμή να κουραστούν

Στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα μίλησε ο Μύρωνας Στρατής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γεύση που του άφησε η δημοσιοποίηση της παλαιότερης σχέσης του με τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Δύο άνθρωποι που τέσσερα χρόνια συζούν, μπορεί κάποια στιγμή να κουραστούν. Αυτό συνέβη, διότι έχω διαβάσει κάποια πράγματα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα» εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

Όσο για το παράγοντα της δημοσιότητας στη ζωή του, ο Μύρωνας Στρατής συμπλήρωσε: «Με τον καιρό έχω αποκτήσει κάποια αναισθησία. Το συγκεκριμένο θέμα έχει απασχολήσει για κάποιον λόγο τα media πάρα πολύ. Με έχουν ρωτήσει διάφορα γύρω από αυτό τόσες πολλές φορές που τώρα πια είμαι τελείως cool. Αλλά, γενικά, δεν είναι και τόσο ωραίο να ασχολείται ο άλλος σε τέτοιον βαθμό με ένα γεγονός όπως αυτό», επισημαίνοντας: «Ειδικά στην περίπτωση μου, που δεν έχω παίζει ποτέ το παιχνίδι των celebrities ή των παπαράτσι. Ούτε η Μαίρη. Απλώς έτυχε να είναι τηλεοπτικό πρόσωπο, θα μου πεις «πήγες να μπλέξεις με τηλεοπτικό πρόσωπο; Ε, δεν το ήξερα. Δεν είχα ιδέα».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact