ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητρόπουλος: Αδιανόητο να με αποκλείσει ο Τσίπρας από τις λίστες

«Με υπονόμευσαν υπηρεσιακοί παράγοντες»

Συνεχίζει τις καταγγελίες για υπονόμευσή του ο τέως αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, αναφορικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής που εκκρεμεί σε βάρος του.

Σε παρέμβασή του στον ΣΚΑΪ, λίγες ώρες πριν τη σχετική συνέντευξη Τύπου που θα δώσει στη Βουλή στις 11:00, ο κ. Μητρόπουλος είπε πως η υπονόμευσή του έγινε από «υπηρεσιακούς παράγοντες», κι όχι από πολιτικά πρόσωπα.

Αρνήθηκε μάλιστα πως κατονόμασε τον Χρήστο Σπίρτζη στην καταγγελία του ενώπιον της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει συμβεί με παρεμβάσεις υπηρεσιακών παραγόντων στην υπόθεσή μου», δήλωσε, προσθέτοντας μάλιστα πως όλοι θα εκπλαγούν από τις αποκαλύψεις που θα κάνει.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο κ. Μητρόπουλος δήλωσε εκ νέου βέβαιος πως θα συμπεριληφθεί στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

«Θα αποδείξω ότι δεν υπάρχει ηθική, κομματική, νομιμοποιητική βάση αποκλεισμού μου», σημείωσε, επισημαίνοντας πως θεωρεί «αδιανόητο» ο Αλέξης Τσίπρας να τον αποκλείσει με βάση αυτά που σήμερα θα αποδείξει.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact