Αναστάτωση σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων, όταν η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο κοινοβούλιο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ίδια παρουσίασε δύσπνοια, ενώ μετρήθηκε και χαμηλό επίπεδο οξυγόνου στο αίμα της — δύο στοιχεία που προκάλεσαν άμεση κινητοποίηση.
Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή η κατάσταση, η Αγαπηδάκη οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Παράλληλα, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο ανέλαβε τη μεταφορά της στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και παρακολούθηση της κατάστασής της.
Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή καμία επίσημη ανακοίνωση ούτε για την κατάσταση της υγείας της ούτε για το τι ακριβώς προκάλεσε την αδιαθεσία. Περιμένουμε νεότερες πληροφορίες.






















