ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαμιμίκος: Θα δημιουργήσουμε ψηφοδέλτια μακριά από ταμπέλες

«Στόχος μας μια ευρεία συμμαχία απευθείας με τους πολίτες»

Στη στρατηγική κατάρτισης των γαλάζιων ψηφοδελτίων, αναφέρθηκε, σήμερα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, αναδεικνύοντας ξεκάθαρα τη φιλοσοφία πολυσυλλεκτικότητας, διεύρυνσης και ανανέωσης που κυριαρχεί στις υπό διαμόρφωση λίστες του κόμματος.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε στα ψηφοδέλτια μας μια ευρεία συμμαχία απευθείας με τους πολίτες. Μακριά από ταμπέλες, χωρίς μεσάζοντες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαμιμίκος, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, και συμπλήρωσε: «Θα είναι μαζί μας άνθρωποι από την κοινωνία των πολιτών, από την αγορά που πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις και στην υλοποίηση της συμφωνίας. Η δική μας συμμαχία θα αποτελείται από πολίτες και πολιτικές ομάδες που συμμετείχαν στο παρελθόν σε άλλα φιλοευρωπαϊκά κόμματα και πρωταγωνίστησαν δυναμικά στην Πρωτοβουλία του “ΝΑΙ”». «Θα επενδύσουμε σε ανθρώπους οι οποίοι θα βάλουν το συμφέρον της πατρίδας πάνω από το προσωπικό κόστος» τόνισε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα σενάρια συνεργασιών, επισημαίνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία θα επιδιώξει συνεργασία με τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις. Χαρακτηριστικά είπε: «Έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή, ότι όποιο και να είναι το ποσοστό μας από τη στιγμή που θα είμαστε πρώτοι, έστω και με μια ψήφο θα απευθύνουμε πρόσκληση στα κόμματα τα οποία έχουν τον ίδιο προσανατολισμό με εμάς. Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και καθίσει σε ένα τραπέζι όλα είναι ανοιχτά εμείς δεν αποκλείουμε κανέναν».

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact