ΥΓΕΙΑ

Περπάτημα ζωής και ελπίδας από την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.)

Το 2ο «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» στο Άλσος Βεΐκου, πραγματοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.

Με moto «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ», το Περπάτημα Ζωής, πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια ημέρα της αρθρίτιδας (12 Οκτωβρίου).

Σκοπός της δράσης, είναι τόσο η ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ρευματικές παθήσεις ενηλίκων και παιδιών, όσο και η ενημέρωση των ατόμων με ρευματοειδή αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα και οστεοπόρωση για τα ευεργετικά αποτελέσματα της ήπιας άσκησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα (Παράρτημα ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α), στην Ρόδο από τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας & Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» για 13η συνεχή χρονιά και στην Σύρο από τον Σύλλογο Ρευματοπαθών Κυκλάδων «ΙΑΣΙΣ».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης στην Αθήνα έχει ως εξής:

10:00 Ώρα προσέλευσης- Εγγραφή
10:30 Χαιρετισμός της Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα
(ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) κ. Αθανασίας Παππά
10:35 Χαιρετισμός του Αντιδημάρχου του Δήμου Γαλατσίου κ. Μάνου Ελευθερίου
10:40 Ομιλία με θέμα «Ρευματικά Νοσήματα ενηλίκων και παιδιών» του ρευματολόγου και Μέλους του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) κ. Δημήτρη Κασίμου
11:00 Διαδρομή μικρής δυσκολίας ενός χιλιομέτρου
11:30 Διαδρομή μέτριας δυσκολίας ενός χιλιομέτρου
12:00 Συνάντηση όλων των συμμετεχόντων στο κιόσκι
12:15 Παράλληλα εργαστήρια Τάι-Τσι-Τσουάν, Γιόγκα, Πιλάτες, Φυσιοθεραπεία καθώς και Καλλιτεχνική δραστηριότητα για παιδιά και μεγάλους με θέμα «Ζωγραφίζοντας την αφίσα για το Περπάτημα 2016»

Για να προστατεύσουμε τις αρθρώσεις μας, αναφέρει η πρόεδρος  της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) κυρία Αθανασία Παππά, το περπάτημα είναι η ιδανικότερη και η πιο απλή μορφή άσκησης ανεξάρτητα από την ηλικία και τη φυσική μας κατάσταση. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα «άνετο» ζευγάρι παπούτσια.

Στην διάθεσή σας για επιπλέον διευκρινίσεις στο 210 8237302, 210 2222011

Διαβάστε ακόμη:

Προβληματική η πρόσβαση των ασθενών στον ρευματολόγο τους στην Ελλάδα της κρίσης

Πώς εκδηλώνεται η ρευματοειδής αρθρίτιδα

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact