ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μοίρας: Νικητής στο ντιμπέιτ ήταν ο Πάνος Καμμένος

Τι δηλώνει ο γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ. για το επεισόδιο με Μεϊμαράκη

Την εκτίμηση των «νικητής στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ήταν ο Πάνος Καμμένος, με σαφείς, περιεκτικές απαντήσεις απέναντι σε όλα τα ερωτήματα, δείχνοντας ότι το κόμμα είναι έτοιμο, ώριμο και κατάλληλο να λάβει μέρος ξανά στη συγκυβέρνηση», εξέφρασε με δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γιάννης Μοίρας, που πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία στην Τρίπολη, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος.

Για το επεισόδιο με τον κ. Μειμαράκη, ο γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ. είπε ότι αυτό προκλήθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ, για «μία υπόθεση που είναι ανοικτή σε Βουλή και Δικαιοσύνη, στην οποία ενέχεται το όνομά του και αυτό αφήνει “σκιά”, ειδικά για έναν πολιτικό που διεκδικεί την πρωθυπουργία της χώρας».

Επισήμανε, επίσης, ότι δεν είναι ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝ.ΕΛ. που προσάπτουν ενοχή στον επικεφαλής της ΝΔ, αλλά οι σημερινοί βουλευτές της ΝΔ, που βρίσκονταν τρία χρόνια πριν στο ΛΑΟΣ και επευφημούσαν τον Καρατζαφέρη για την έκφραση «μπροστάντζας».

Τέλος, ο γενικός γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ. εκτίμησε ότι «το κόμμα πρόκειται να λάβει μέρος στη σύνθεση της επόμενης Βουλής, διεκδικώντας τις έδρες και τα ποσοστά του Ιανουαρίου και ακόμη παραπάνω, διαψεύδοντας τα δήθεν “ευρήματα” των δημοσκοπήσεων που είχαν πέσει δραματικά έξω στις τελευταίες εκλογές, αλλά και στο δημοψήφισμα».

Επιπλέον, τόνισε ότι το κόμμα του «πρόκειται να είναι εκ νέου το πλέον ενισχυτικό, σταθεροποιητικό στοιχείο στη νέα συγκυβέρνηση, το “Αναγκαίο Καλό” (όπως είναι και το προεκλογικό σλόγκαν) και μάλιστα, πιο αναγκαίο από ποτέ και η εγγύηση στα εθνικά θέματα, στις σχέσεις Πολιτείας-Εκκλησίας και στην ανάπτυξη της ιδιωτικής οικονομίας».

Τέλος, κάλεσε τους ψηφοφόρους της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου να σπάσουν τις χειροπέδες της εξάρτησης που τους δένουν με τις πολιτικές δυνάμεις του χθες, οι οποίες επί σαράντα χρόνια οδήγησαν την Ελλάδα στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact