ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουμουνδούρου και Συγγρού βλέπουν κέρδη από το ντιμπέιτ

Πώς είδαν την τηλεμαχία τα κομματικά επιτελεία

Ικανοποιημένοι δηλώνουν στα κομματικά επιτελεία από την εμφάνιση των πολιτικών αρχηγών στο ντιμπέιτ της Δευτέρας.

Συνεργάτες του τέως πρωθυπουργού εκτιμούσαν χθες, ότι ο κ. Τσίπρας κέρδισε τις εντυπώσεις και δεν έδωσε έδαφος στον κ. Μεϊμαράκη, ενώ όπως λένε στην Κουμουνδούρου, το κόμμα τους έχει πάρει πάλι το προβάδισμα και ο στόχος στο ντιμπέιτ ήταν να μην μπορέσει ο κ. Μείμαράκης να κερδίσει πόντους.

Στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι ο κ. Τσίπρας πέτυχε τους στόχους που είχε θέσει και δεν παρασύρθηκε, «πέρασε» τα διλήμματα που ήθελε να θέσει στους πολίτες και ανέδειξε τις ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές των δύο κομμάτων.

Υποστήριζαν επίσης ότι ο κ. Mεϊμαράκης εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος του παλαιοκομματισμού ενώ αντιθέτως λένε πως ο κ. Tσίπρας ήταν ειλικρινής, ευθύς και τεκμηριωμένος.

Ικανοποίηση για την εικόνα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στο ντιμπέιτ αλλά και οργή για την διοίκηση της ΕΡΤ επικρατεί στη Συγγρού. Το «γαλάζιο» επικοινωνιακό επιτελείο εκτιμά ότι ο πρόεδρος του κόμματος κατάφερε να φέρει σε δύσκολη θέση τον Αλέξη Τσίπρα και να τον κάνει να απολογηθεί.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σύμφωνα με τα όσα λένε από τη Συγγρού, εμφανίστηκε αποφασισμένος και δεν έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν άφησε ουσιαστικά να πέσει τίποτα κάτω και προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την κάθε ερώτηση που του απεύθυναν οι δημοσιογράφοι για να αποδομήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτήριζε διαρκώς τον Αλέξη Τσίπρα «νεομνημονιακό» και έλεγε διαρκώς ότι από τότε που υπέγραψε το μνημόνιο, μαζί με τον Πάνο Καμμένο δεν τον αναγνωρίζει, καθώς γνωρίζει πως το μνημόνιο είναι κάτι που ενοχλεί τον πρώην πρωθυπουργό.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact