ΚΟΣΜΟΣ

Τέλος o Ralph Lauren από αφεντικό της εταιρείας του [εικόνες]

Ο διάσημος σχεδιαστής Ραλφ Λόρεν, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικανικής μόδας, αποχωρεί από τη γενική διεύθυνση του ομίλου που φέρει το όνομά του ύστερα από σχεδόν μισό αιώνα στο τιμόνι του, ανακοίνωσε σήμερα ο οίκος μόδας.

Θα αντικατασταθεί από το Στέφαν Λάρσον, έναν 40χρονο Σουηδό ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν πρόεδρος της αλυσίδας ένδυσης Old Navy, θυγατρικής της Gap.

O Λόρεν δεν εγκαταλείπει ωστόσο την εταιρία. Παραμένει εκτελεστικός πρόεδρος και υπεύθυνος Δημιουργικού. “Ο ρόλος μου είναι να σκέφτομαι μονίμως το μέλλον αυτής της εταιρίας και τον τρόπο με τον οποίο θα την προωθήσω”, εξήγησε ο 75χρονος ασπρομάλλης, γέννημα θρέμμα της Νέας Υόρκης.

Ο αμερικανός σχεδιαστής εξήρε τα προσόντα του Στέφαν Λάρσον, την “ευαισθησία”, την “τιμιότητα” και την “αυθεντικότητά” του παρουσιάζοντάς τον ως “εξαιρετικά ταλαντούχο”.

Ο Λάρσον ενίσχυσε σημαντικά τις πωλήσεις της Old Navy, της οποίας ο κύκλος εργασιών αυξανόταν αδιαλείπτως μετά την άφιξή του στην εταιρία πριν από τρία χρόνια. Πριν είχε εργαστεί επί 15 χρόνια στο σουηδικό όμιλο έτοιμου ενδύματος H&M.

“Σήμερα, όλα τα στοιχεία υπάρχουν για να επιτρέψουν στη δραστηριότητά μας να γνωρίσει διαρκή ανάπτυξη”, πρόσθεσε ο Ραλφ Λόρεν.

Η μετοχή της Ραλφ Λόρεν ενισχυόταν κατά 4,68% στα 108,92 δολάρια γύρω στις 23.45′ ώρα Ελλάδας χθες, στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά το κλείσιμο της Γουόλ Στριτ και η μετοχή της Gap έπεφτε κατά 2,38% στα 29,50 δολάρια.

Ξεκινώντας από ένα μικρό κατάστημα με γραβάτες που είχε ανοίξει το 1967, ο Ραλφ Λόρεν έκανε μια παγκόσμια φίρμα που έχει σήμερα 7,6 δισεκατομμύρια δολάρια ετήσιο κύκλο εργασιών (το 2014).

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact