ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ασαντ προειδοποιεί για ολοκαύτωμα στη Μέση Ανατολή

Την προειδοποίηση για ολοκαύτωμα σε όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής αν δεν πετύχει η επέμβαση της Ρωσίας στη Συρία, απηύθυνε ο πρόεδρος της χώρας Μπασάρ Αλ Ασαντ.

Μιλώντας για πρώτη φορά από την έναρξη των επιχειρήσεων της Μόσχας ο πρόεδρος της Συρίας είπε πως πρέπει να πετύχει ο συνασπισμός κατά της «τρομοκρατίας», όπως είπε, ο οποίος έχει συγκροτηθεί «από τη Συρία, τη Ρωσία, το το Ιράν και το Ιράκ»».

Οπως δήλωσε στο ιρανικό τηλεοπτικό δίκτυο Khabar, η επιτυχία της ρωσικής στρατιωτικής επέμβασης κατά των τρομοκρατών είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή της καταστροφής της Μέσης Ανατολής. «Οφείλει να επιτύχει, διαφορετικά ολόκληρη η περιοχή θα καταστραφεί και όχι μόνο μία ή δύο χώρες», υποστήριξε.

Αναγνώρισε δε κυνικά, ότι «το τίμημα θα είναι υψηλό» ενώ εκτίμησε ότι «οι πιθανότητες επιτυχίας αυτού του συνασπισμού είναι μεγάλες και όχι ελάχιστες.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact