ΚΟΣΜΟΣ

17χρονος έπεσε από τον 9ο όροφο βγάζοντας selfie

Τραγική κατάληξη είχε το ριψοκίνδυνο χόμπι του 17χρονου Ρώσου της φωτογραφίας ο οποίος είχε επιδοθεί σε αγώνα επίδειξης με ακραίες selfies.

Ο έφηβος σκοτώθηκε μετά από πτώση από τον 9ο όροφο κτιρίου στην προσπάθειά του να βγάλει μαι ακόμη εντυπωσιακή φωτογραφία για το Instagram.

Το International Business Times μεταδίδει πως ο Andrey R., έχει ανέβει μαζί με φίλους σε μια ταράτσα στην πόλη Βόλογκντα. Εκεί φέρεται να κρεμάστηκε από την άκρη της στέγης, δεμένος με ένα σχοινί προκειμένου να τραβήξει μια φωτογραφία που θα τον έκανε να μοιάζει σαν να είναι σε ελεύθερη πτώση. Ωστόσο το σκοινί έσπασε και ο 17χρονος βρέθηκε στο κενό. Ο έφηβος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δύο ώρες αργότερα επιβεβαίωσαν το τέλος του.

Σύμφωνα με τις ελάχιστες πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα μετά το δυστύχημα, οι φίλοι του Andrey R. τον είχαν προειδοποιήσει για τις ριψοκίνδυνη πρακτική του πολλές φορές ενώ μια τελευταία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του άτυχου παιδιού λίγο πριν την απόπειρα που του κόστισε τη ζωή, δείχνει τα σύνεργα του εγχειρήματος και την ταράτσα που χρησιμοποιήθηκε.

e-daily.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact