ΥΓΕΙΑ

Προνομιακές εξετάσεις για παιδιά στο τμήμα Παιδικού Διαβήτη του ΙΑΣΩ Παίδων

Μία σημαντική προσφορά παρέχει το Ιασώ Παίδων και ειδικότερα το τμήμα Παιδικού Διαβήτη και Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη. 

Η Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ Παίδων, συνεχίζει και εκφράζει την αγάπη και τη φροντίδα της για τα παιδιά, προσφέροντας επίσκεψη στην Επιστημονική Ομάδα του Τμήματος Παιδικού Διαβήτη και Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας η οποία συνεργάζεται και με Παιδοψυχολόγο, στην προνομιακή τιμή των 65 ευρώ.

Ο παιδικός-νεανικός σακχαρώδης διαβήτης διαγιγνώσκεται σε περισσότερα από 200 παιδιά σε όλον τον κόσμο ημερησίως και σε 120 ελληνόπουλα κάθε χρόνο, και παρουσιάζει αύξηση της συχνότητάς του τα τελευταία 30 χρόνια.

Το Τμήμα Παιδικού Διαβήτη και Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας του ΙΑΣΩ Παίδων προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αντιμετώπισης του Σακχαρώδη Διαβήτη. Βοηθάει τους μικρούς ασθενείς με πρωτοεμφανιζόμενο διαβήτη να προσαρμοστούν στις αλλαγές που επιφέρει ο διαβήτης στη ζωή της οικογένειας να πετύχουν τους στόχους της θεραπείας και να πραγματοποιήσουν όλες τις εξετάσεις για τη συστηματική τους παρακολούθηση. Παράλληλα, εκπαιδεύει τους γονείς για την αντιμετώπιση και τη διαχείριση των συναισθημάτων των παιδιών, αμβλύνοντας τους προβληματισμούς των γονιών.

Τα παιδιά με διαβήτη και οι οικογένειές τους βιώνουν μία δύσκολη πραγματικότητα, αφού πρέπει να ελέγχουν σε όλη τη ζωή τους τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα τους, να προσαρμόζουν το καθημερινό τους πρόγραμμα διατροφής, να λαμβάνουν ινσουλίνη επανειλημμένα στη διάρκεια της ημέρας προσπαθώντας να πετύχουν ικανοποιητική ρύθμιση του διαβήτη τους.

Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν στα τηλ. 210 6383070 – 2 & 210 6383917 μέχρι και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Διαβάστε ακόμη:

Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη: Κάθε μισή ώρα χάνεται το πόδι ενός διαβητικού – Αιτίες, συμπτώματα και συμβουλές

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact