ΕΛΛΑΔΑ

Ερχονται αλλαγές στην ΕΛΑΣ: Συγχωνεύσεις και καταργήσεις αστυνομικών τμημάτων

Αλλαγές στη δομή της ελληνικής αστυνομία αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα, όπως προανήγγειλε από την Λάρισα, ο γ.γ Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Ο κ. Αναγνωστάκης, συμμετείχε σε εκδήλωση στο Αστυνομικό Μέγαρο της θεσσαλικής πρωτεύουσας, που είχε ως θέμα την αναδιάρθρωση του Αστυνομικού Σώματος. Οπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, υπάρχουν ολιγάριθμα αστυνομικά τμήματα που κατ’ ουσίαν διεκπεραιώνουν διοικητικές αρμοδιότητες και δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Στο πλαίσιο αυτό, επεσήμανε την ανάγκη συγχωνεύσεων, αλλά και την ενίσχυση της αστυνομίας με περιπολικά και μηχανές.

Όπως ανέφερε, οι προωθούμενες αλλαγές έχουν ως στόχο την βελτίωση της αστυνόμευσης και υπάρχει σε εξέλιξη διαβούλευση, πριν διαμορφωθεί το τελικό πλαίσιο των αλλαγών που θα τεθούν σε εφαρμογή από τον Μάρτιο, οπότε και θα γίνουν και οι κρίσεις στο Αστυνομικό Σώμα.

«Πάμε σε εξορθολογισμό για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί», τόνισε.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact