ΚΟΣΜΟΣ

Εκανε μια βουτιά στην κουζίνα του -Πρωτοφανείς εικόνες από τις πλημμύρες στην Αγγλία [εικόνες]

Μπορεί στη βορειοανατολική Αγγλία να μετρούν ακόμη τις πληγές τους από τις καταστροφικές πλημμύρες των προηγουμένων ημερών, αλλά κάποιοι δεν χάνουν το χιούμορ της με τίποτα. 

Οπως ο 72χρονος Πίτερ Κλάρκσον, ο οποίος θέλοντας να κάνει τη γειτονιά να χαμογελάσει έστω και για λίγο μετά τα όσα δραματικά βίωσαν, έβαλε το μαγιό του και… βούτηξε στην κουζίνα του! Εκανε λοιπόν το μπάνιο του σε ένα τοξικό κοκτέιλ με κύριο  συστατικό τα νερά της βροχής και κολύμπησε ανάμεσα σε κατσαρόλες και τηγάνια που επέπλεαν γύρω του. 

«Η γυναίκα μου και εγώ έχουμε ζήσει μεγάλες πλημμύρες τα τελευταία χρόνια, αλλά καμία δεν έμοιαζε με την τελευταία. Πολλοί έχουν πέσει σε κατάθλιψη, άλλα κλαίνε συνεχώς. Η δική μου η κουζίνα πλημμύρισε τελείως και έτσι σκέφτηκαν ότι αν βάλω το μαγιό μου και βουτήξω θα τους κάνω να γελάσουν. Ολοι τους αναζητούν απεγνωσμένα ένα λόγο να χαμογελάσουν», είπε ο ίδιος μιλώντας στη Daily Mail. 

Ο Κλάρκσον είπε ακόμη ότι κολύμπησε αρκετά στην κουζίνα του και ότι το νερό ήταν πολύ κρύο και βρώμικο. «Δεν θέλω να ξέρω τι μπορεί να περιείχε», προσέθεσε. «Αλλά έπρεπε να κάνω κάτι για να αποδείξω ότι αυτός ο τρομερός εφιάλτης δεν θα μας πάρει τελείως από κάτω», είπε ακόμη ο 72χρονος. 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact