ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Έρευνα για καταγγελία βιασμού ασθενή σε ψυχιατρική κλινική


Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα το πρωί ενώ από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και ξεκίνησε έρευνα της καταγγελίας

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελίας μίας μητέρας που έκανε λόγο ότι ο 24χρονος γιος της που νοσηλεύτηκε στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ έχει κακοποιηθεί και βιαστεί.

Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα το πρωί ενώ από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και ξεκίνησε έρευνα της καταγγελίας.

Την ίδια ώρα, το νοσοκομείο και συγκεκριμένα ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Νίκος Χαριτάκης σε δηλώσεις του στο cretapost, ανέφερε πως έχει ήδη αναθέσει προκαταρκτική έρευνα για το συμβάν σε καθηγητή πρώτης βαθμίδας του Πανεπιστημίου.


 «Ένα σοβαρό γεγονός όπως αυτό περιγράφεται πληροφορηθήκαμε σήμερα από δημοσιεύματα. Όπως είναι φυσικό πλήρη ενημέρωση δεν υπάρχει.

Αυτό όμως που εγώ έπραξα με συμφωνία του νομικού συμβούλου του νοσοκομείου ανέθεσα προκαταρκτική έρευνα σε καθηγητή πρώτης βαθμίδας του Πανεπιστημίου Κρήτης», επεσήμανε ο κ. Χαριτάκης.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ 
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact