ΚΟΣΜΟΣ

Λεωφορείο έπεσε από γκρεμό 15 μέτρων -Νεκροί 41 αστυνομικοί [εικόνα]

Τουλάχιστον 41 άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί τραυματίστηκαν όταν ένα λεωφορείο της αστυνομίας έπεσε από μια γέφυρα στο βορειοδυτικό τμήμα της Αργεντινής, γνωστοποίησαν σήμερα τοπικοί αξιωματούχοι.

«Ο αριθμός των νεκρών έχει ανέλθει στους 41 και 10 αστυνομικοί έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου τέσσερις εξ αυτών νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση» δήλωσε ο Φραντσίσκο Μαρινάρο, ο διευθυντής της υπηρεσίας πολιτικής ασφαλείας στην επαρχία Σάλτα, μια ορεινή περιοχή όπου σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα.

Για άγνωστη προς το παρόν αιτία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το λεωφορείο παρεξέκλινε της πορείας του, έπεσε από ύψος 15 μέτρων από μία γέφυρα και συνετρίβη στην ξερή κοίτη ενός ποταμού, σύμφωνα με τις αρχές.

Στο όχημα επέβαιναν 60 αστυνομικοί. Πολλοί άνθρωποι παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια του λεωφορείου για ώρες.

Ο δήμαρχος του Ροζάριο ντε λα Φροντέρα στην επαρχία Σάλτα, Γουστάβο Σολίς υποστήριξε ότι η τραγωδία προκλήθηκε από την κακή κατάσταση του δρόμου.

«Όσοι γνωρίζουν καλά την περιοχή προσπαθούν να αποφεύγουν τον δρόμο τη νύχτα» τόνισε.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact