ΚΟΣΜΟΣ

Το FBI συνέλαβε τον πιο μισητό άνθρωπο του πλανήτη

Έχει χαρακτηριστεί «ο πιο μισητός άνθρωπος του πλανήτη» και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν για τον 32χρονο Martin Shkreli.

Ο ιδιοκτήτης fund που επένδυσε στη φαρμακοβιομηχανία συνελήφθη, όπως μεταδίδει το Blοomberg, αλλά η υπόθεση αυτή δεν σχετίζεται με τα σκανδαλώδεις κινήσεις που έκανε πρόσφατα στη νέα του εταιρεία.

O Martin Shkreli συνελήφθη από το FBI, την Πέμπτη, εν μέσω μιας ομοσπονδιακής έρευνας που σχετίζεται με αμοιβαία κεφαλαία υψηλού κινδύνου και την φαρμακευτική εταιρεία στην οποία ήταν επικεφαλής στην προηγούμενή του θέση.

O Martin Shkreli, πρώην χρηματιστής απασχόλησε όλο τον πλανήτη όταν εξαγόρασε τα δικαιώματα κατασκευής και διακίνησης του φαρμάκου Daraprim, που σώζει τις ζωές καρκινοπαθών και ασθενών με AIDS, ανεβάζοντας την τιμή του κατά 5.500%.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact