ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ουγγαρέζος: Ο λόγος που έφυγε από το θέατρο όπου ήταν ο Σεφερλής

Tον λόγο που έφυγε τις προάλλς άρον άρον από την παράσταση Γκάμπι επειδή στην ίδια πρεμιέρα ήταν και ο Μάρκος Σεφερλής εξήγησε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» απάντησε εμμέσως και στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος τον είχε κράξει στον «αέρα» για την αντίδρασή του ενώ τον είχε αποκαλέσει και «κότα»!

“Εγώ μένω στα λόγια που είχα πει για τον Μάρκο στην τελευταία εκπομπή. Δημόσια λέω μόνο καλά πράγματα για τον Μάρκο. Ο Μάρκος σε όποια εκπομπή έβγαινε με έβριζε. Δεν ήθελα λοιπόν, εφόσον δεν τα είχαμε βρει, μπροστά στις κάμερες να συναντηθούμε, ούτε οι κάμερες να ψάχνουν αν τον κοιτάζει δεν τον κοιτάζει και να φέρουμε ο ένας τον άλλον σε δύσκολη θέση, ούτε την παράσταση, ούτε τους ηθοποιούς» ανέφερε και πρόσθεσε όλο νόημα: «Επειδή με είπαν και “κότα”, έφυγα από θάρρος, όχι από δειλία. Εγώ το έκανα για να αποφύγω τα χειρότερα».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact