ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Πάλεψε με τον καρχαρία με τα χέρια [βίντεο]

Με τα χέρια του πάλεψε για τη ζωή του ένας άνδρας στην Αυστραλία, όταν του επιτέθηκε «από το πουθενά» ένας καρχαρίας.

Πρόκειται για έναν άνδρα 3ο ετών ο οποίος κολυμπούσε σε ακτή του Κουίνσλαντ στην βορειοανατολική Αυστραλία.

Οπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο άνδρας επιβίωσε γιατί αντιστάθηκε και πάλεψε με τον καρχαρία, όμως φέρει εκτεταμένα τραύματα στα χέρια του, σύμφωνα με τον διοικητή του τοπικού τμήματος της ακτοφυλακής.

«Από ό,τι γνωρίζω, έκανε σνόρκελινγκ (κολύμπι με μάσκα) λίγο έξω από την παραλία, όπου παρατηρούσε τα ψάρια, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά και από το πουθενά ο καρχαρίας», είπε ο ίδιος.
Ήταν η πρώτη επίθεση καρχαρία στην ευρύτερη περιοχή εδώ και αρκετό καιρό, τουλάχιστον για τα τελευταία επτά χρόνια.
Η ακτοφυλακή έσωσε τον άντρα από το νερό και τον μετέφερε σε νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολλαπλές επεμβάσεις. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή, σύμφωνα με τους γιατρούς. 
Συνολικά σημειώθηκαν 22 επιθέσεις καρχαρία πέρυσι στην Αυστραλία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact