ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ιδέα δεν είχα ειλικρινά. Ξέρω να ξεχωρίζω το ηθικό

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, όπως αποκαλύφθηκε από ανάρτηση στη Διαύγεια, πληρώθηκε μέσω…Βουλγαρίας, για συναυλία που έδωσε στην Ξάνθη τον περασμένο Νοέμβριο.

Άγνοια για την κατάθεση, στη Βουλγαρία, των χρημάτων που πήρε ως αμοιβή για πρόσφατη εμφάνισή του στην Ξάνθη δήλωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ο γνωστός τραγουδιστής υποστήριξε ότι τα χρήματα θα φορολογηθούν στην Ελλάδα.

“Ιδέα δεν είχα ειλικρινά. Ξέρω να ξεχωρίζω τι είναι το νόμιμο από το ηθικό. Αν το ήξερα, ειλικρινά σας λέω, θα είχα αντιδράσει”, είπε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου όπως ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο θέατρο Διάνα όπου εμφανίζεται.

Όπως είπε, από τα 16.500€ της αμοιβής από το δήμο Ξάνθης για την εμφάνισή του, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο των Γιορτών της Παλιάς πόλης, σχεδόν τα μισά πήραν ο ίδιος και οι συνεργάτες του. “Είναι 8.000 και αυτό αφορά τη δουλειά 25 ατόμων. Μπορείτε να πάτε στην εφορία του Χολαργού και να δείτε εκεί κατατεθειμένη την αμοιβή μου”, τόνισε.

Το δημοσίευμα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Έθνους της Κυριακής”, ο γνωστός τραγουδιστής απαίτησε από το Δήμο να του καταβάλει το ποσό των 16.500 ευρώ σε νομικό-πρόσωπο εταιρεία στη Βουλγαρία. Αφορμή για τη δημοσιοποίηση του θέματος, ήταν η ανάρτηση της αμοιβής του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”.

Όπως φαίνεται στο ένταλμα πληρωμής, ως δικαιούχος αναγράφεται στα βουλγαρικά μια εταιρεία της Βουλγαρίας – στα αγγλικά η ονομασία της είναι The Brain Co Southeast Europe Ltd- με βουλγάρικο ΑΦΜ (203356523). Όπως προκύπτει, από το μεικτό ποσό της συμφωνημένης αμοιβής που ήταν 16.500 ευρώ έγιναν κρατήσεις μόνο 17 ευρώ, γιατί πρόκειται για νομικό πρόσωπο άλλου κράτους – μέλους της ΕΕ και αποδόθηκαν 16.483 ευρώ.

“Πόσο θεμιτό και ηθικό είναι ο Δήμος Ξάνθης μα αποδέχεται το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου να καταβάλει σε βουλγάρικη εταιρεία τα δικαιώματα της συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης, προφανώς για φορολογικούς λόγους;”, ήταν το ερώτημα που έθεσε στη δημοτική αρχή ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης, Θανάσης Ξυνίδης, αδερφός του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού γραφείου του τραγουδιστή κ. Πατσέλας, μιλώντας στο Mega, είχε υποστηρίξει πως “ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε τίποτα για το οικονομικό. Ο Βασίλης δεν ανακατεύεται με τα οικονομικά του. Εγώ έχω κάνει σύμβαση με μια άλλη εταιρεία και φορολογήθηκα όσον αφορά το φόρο εισοδήματος”.

newsit.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact