ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Θρήνος για τον θάνατο 24χρονου ποδοσφαιριστή

Δεν άντεξε στα τραύματά του ο ένας εκ των δύο νεαρών που είχε τραυματιστεί βαριά το πρωί στο φοβερό τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα στο 6ο χλμ. Τρικάλων – Καλαμπάκας, στη διασταύρωση για Ράξα.

Πρόκειται για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή Γιάννη Κοτσίρα, με καταγωγή από την Ασπροκκλησιά Καλαμπάκας, ο οποίος είχε αγωνιστεί με την τοπική ομάδα. Φέτος αγωνιζόταν στο Γοργογύρι και αφού η ομάδα διαλύθηκε, πήγε ως μεταγραφή στην ομάδα των Τυμφαίων.

Βαρύ το πένθος και στην ΕΠΣΤ Τρικάλων και ήδη αναβλήθηκε το αυριανό παιχνίδι της Ασπροκκλησιάς, ενώ θα αναβληθεί και αυτό του Τυμφαίου μάλλον.

Ο άλλος 25χρονος νεαρός Μ.Λ. που φέρει κι αυτός βαριά τραύματα, κυρίως πολλαπλά κατάγματα, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Πηγή: trikalaola

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact