ΕΛΛΑΔΑ

Λύγισαν οι δημοσιογράφοι του Mega για τον θάνατο της Μαρίας Παπουτσάκη [βίντεο]

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση που δημιουργήθηκε το πρωί στο στούντιο του MEGA όταν οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής «MEGA Σαββατοκύριακο» αναφέρθηκαν στον αιφνίδιο θάνατο της δημοσιογράφου Μαρίας Παπουτσάκη.

Τόσο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος όσο και ο Δημήτρης Τάκης δεν κατάφεραν όχι μόνο να κρύψουν τη συγκίνησή τους αλλά ούτε και να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους όταν ξεκίνησαν να αναφέρονται στη δημοσιογράφο η οποία επί χρόνια εργαζόταν μαζί τους στο ίδιο κανάλι.

Η Μαρία Παπουτσάκη έφυγε σε ηλικία 61 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η έγκριτη δημοσιογράφος είχε γεννηθεί στο χωριό Πισκοπιανό Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης, σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα και από το 1981 εργάστηκε στις εφημερίδες “Ελευθεροτυπία”, “Πρώτη”, “Επικαιρότητα”, “Αυριανή”, το περιοδικό “Ταχυδρόμος”, τον ρ/σ “Flash”, ενώ για 23 χρόνια κάλυπτε στο Mega το ρεπορτάζ του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Επίσης είχε εργαστεί για 30 χρόνια στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων από το οποίο έλαβε και το “Βραβείο Αξίας του ΑΠΕ”.

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact