ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Γέννησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Οι πρώτες της δηλώσεις

Τον καρπό του έρωτά της με τον μουσικό Φώτη  Μπερνάντο έφερε στον κόσμο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Στις πρώτες της δηλώσεις, η ηθοποιός, που έγινε πρώτη φορά μαμά, δεν έκρυψε την ευτυχία της.

Ο πελαργός έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης, φέρνοντας στο ζευγάρι ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3 κιλών και 100 γραμμαρίων, που θα πάρει το όνομα Λυδία.

«Δεν υπάρχει το συγκεκριμένο πράγμα! Πήγα να κάνω ένα προγραμματισμένο ραντεβού γιατί η μικρή είναι σαν την μαμά της, πεισματάρα και της άρεσε πολύ εκεί που ήταν, ωραία και ζεστά. Τελικά, ήρθε, στις 14:30», είπε, στην εκπομπή «Καλημερούδια», η Πηνελόπη και πρόσθεσε ότι η μπέμπα είναι… όπως ακριβώς την ζήτησε, δεν γκρινιάζει και έφαγε αμέσως.

Παράλληλα, η Πηνελόπη αναφέρθηκε στο χαμό του Παντελή Παντελίδη και παραδέχθηκε ότι έκλαψε. «Μάθαμε το τραγικό γεγονός λίγο πριν μπούμε για να γεννήσω… Αλλά αυτός είναι ο κύκλος της ζωής και σήμερα βγήκα για να δώσουμε λίγο χαρά», πρόσθεσε.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact