ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ράιαν Ρέινολντς: Ταξιδεύω από την άλλη άκρη του κόσμου για τη σύζυγό μου

Ο γοητευτικός ηθοποιός δεν κρύβει τον έρωτά του για την αγαπημένη του Μπλέικ Λάιβλι μέσα από την τελευταία του συνέντευξη.

Ποιο είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που έκανε ποτέ για τη σύζυγό του, ήταν η ερώτηση που έγινε στον Ράιαν Ρέινολντς. «Ταξίδεψα από την άλλη άκρη του κόσμου για να τη δω έστω και για μία ημέρα. Αξίζει να τολμάς για τον άνθρωπό σου. Έχει τύχει μέσα σε 15 ημέρες να επισκεφτώ 20 χώρες για την προώθηση μιας ταινίας. Πάντα όμως θα σκεφτώ κάτι εντυπωσιακό για να τη συναντήσω» απάντησε.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, έχει αποκτήσει μια κόρη, την Τζέιμς, και θεωρείται ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά της σόουμπιζ. Τόσο ο Ρέινολντς όσο και η Λάιβλι δεν διστάζουν μάλιστα να εκφράζουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact