ΚΟΣΜΟΣ

Ενα 5χρονο παιδί ανάμεσα στη θύματα της Αλ Κάιντα – Παρακαλούσε γονατιστό για τη ζωή του

Οι πρώτες δηλώσεις στα media από αυτόπτες μάρτυρες στο τρομοκρατικό χτύπημα της Αλ Κάιντα στην Ακτή Ελεφαντοστού, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, και προκαλούν αποτροπιασμό.

Ανάμεσα στους τουλάχιστον 16 νεκρούς είναι και ένα 5χρονο αγόρι, το οποίο είχε πέσει στα γόνατα και έκανε την προσευχή του, παρακαλώντας τους τρομοκράτες να μην το σκοτώσουν.

Ενας από τους επιζήσαντες της τρομοκρατικής ενέργειας περιέγραψε τις στιγμές: «Σκότωσαν ένα παιδί αν και αυτό τους παρακαλούσε γονατιστό. Του μίλησαν στα αραβικά, δεν απάντησε γιατί δεν ήξερε και τελικά το σκότωσαν. Αφησαν ελεύθερο ένα άλλο που ήταν λίγα μέτρα πιο δίπλα» δήλωσε ο Μαρσέλ Γκάι, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Οπως ανέφερε ο άντρας, δίπλα στο 5χρονο παιδί ήταν μια γυναίκα, η οποία πιθανότητα ήταν η μητέρα του και την σκότωσαν πυροβολώντας την στο στήθος.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact