ΑΠΟΨΕΙΣ

Ελλάδα ώρα μηδέν και κάτι

Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης

Έχουμε φτάσει στο μηδέν. Πάπαλα. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να ξεκινήσει αναταραχή. Οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας μας δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μια αλυσιδωτή αντίδραση σε πολλά hot spots. Λόγω του κλεισίματος των συνόρων και των εμπρηστικών δηλώσεων της κυβέρνησης των ξένων περί παραμονής δύο ετών των απανταχού ερχομένων μεταναστών στην Ελλάδα η αντίδραση απο τους φιλοξενουμένους μας με τα 500ρικα ευρώ στα πορτοφόλια και τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να ξεσπάσει ανα πάσα στιγμή, υποβοηθούμενη απο ένα πολύ μεγάλο αριθμό ΜΚΟ αγνώστου μητρός.

Η απόφαση της κυβέρνησης των ξένων να επιτρέψει την παρουσία Τούρκων αξιωματικών στα Ελληνικά νησιά αντί για υπαλλήλους του ΟΗΕ ήταν και αυτή εγκληματική όπως και η απόφαση Καμμένου να παραδώσει την διάσωση στο Αιγαίο στο ΝΑΤΟ. Η Τουρκία περπατώντας θα πάρει τα Δωδεκάνησα. Σε μια βραδυά! Θα υπάρξουν χιλιάδες αιχμάλωτοι.

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να έχει κλείσει τα σύνορά της και να είχε κηρύξει επιστράτευση.

Η κ.Μέρκελ έχει χάσει το παιγνίδι των εκλογών. Δεν έχει καμμία ελπίδα μελλοντικά. Δεν περιμένουμε να ανοίξει ο Βαλκανικός διάδρομος.

Ξέρουν τι κάνουν… Οδηγούν την Ελλάδα σε τεμαχισμό. Να φιλτράρετε ότι διαβάζετε και κυρίως όσους εμφανίζονται ως πατριώτες τώρα, ξαφνικά και απο το πουθενά. Αυτοί είναι εγκάθετοι. Φυσικά μη ξεχάσετε και τους προηγούμενους. Οι δημοσιογράφοι και οι δικαστές έχουν μεγάλη συμμετοχή σε αυτό  που συντελείται.

Η καλύτερη επιλογή είναι οικουμενική κυβέρνηση. Ο Πρωθυπουργός ας είναι και … Ιαπωνέζος. Να κάνουν στην άκρη το γρηγορότερο. Το επεισόδιο θα έλθει αργά ή γρήγορα.

bailin

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact