ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με βίντεο στο οποίο υπάλληλος της Kellogg ουρεί σε δημητριακά

Σάλος έχει δημιουργηθεί στις ΗΠΑ με βίντεο στο οποίο υπάλληλος της εταιρία δημητριακών Kellogg ουρεί σε ιμάντα μεταφοράς των δημητριακών μέσα στο εργοστάσιο.

Η ίδια η εταιρία επιβεβαίωσε ότι το βίντεο είναι αληθινό και τραβήχθηκε το 2014 στο Τενεσί, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή της για την απαράδεκτη αυτή πράξη του εργαζομένου της, μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης.

Όπως υπογράμμισε η εταιρεία, έχει ξεκινήσει έρευνα των αρχών για τον εντοπισμό του μυστηριώδη «δράστη», ο οποίος παραμένει άγνωστος. «Είμαστε εξοργισμένοι με αυτήν την απαράδεκτη εικόνα και θα συνεργαστούμε στενά με τις αρχές ώστε ο ένοχος να υποστεί τις πλήρεις συνέπειες του νόμου», επισήμανε η Kellogg στο σημερινό της δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα προϊόντα που επηρεάστηκαν από την παραβίαση των κανόνων υγιεινής του εργοστασίου είναι τα Rice Krispies Treats, τα δημητριακά Rice Krispies Treats και άλλα προϊόντα της εταιρείας που περιέχουν κόκκους ρυζιού.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact