ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ο Κώστας Μαρτάκης ξεσπά: «Τι πρεζάκι με έχουν πει, τι Αντίχριστο…»

Ο Κώστας Μαρτάκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν έχει στενοχωρηθεί ποτέ από τα σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς για το πρόσωπό του.

«Τι πρεζακι με έχουν πει, τι γκόμενο, τι Αντίχριστο, άφωνο, ατάλαντο… Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει ακούσει τόσα πολλά. Δεν μου καίγεται καρφί ειδικά γι’ αυτά που λένε με εμπάθεια. Ευτυχώς ξέρω ποιος είμαι και πατάω στα πόδια μου. Και ευχαριστώ γι’ αυτό την οικογένειά μου και τον αθλητισμό-πρωταθλιτισμό που δεν με άφησε να ξεφύγω. Ποτέ δεν καβάλησα καλάμι ούτε λόγω εμφάνισης, ούτε λόγω διθυραμβικών σχολίων, ούτε ζήτησα περισσότερα χρήματα απ’ όσα σε έναν επιχειρηματία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Όσο για το ποιος είναι τελικά ο Κώστας Μαρτάκης, ο ίδιος εξήγησε: «Καθημερινός, απλός άνθρωπος. Πέρα από το γεγονός ότι χρωστάω, όπως όλος ο κόσμος, σε δάνεια και τράπεζες, κάνω διακανονισμό στην εφορία για να τα βγάλω πέρα, πάω σούπερ μάρκετ, γυμναστήριο, το αυτοκίνητό μου στο συνεργείο, δεν έχω ανθρώπους να μου τα κάνουν…».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact