ΚΟΣΜΟΣ

Ιδού πως πρέπει να φυλάμε τα σύνορα

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Οι Εβραίοι σιωνιστές καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες να πλημμυρίσουν την Ευρώπη με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες με τη συνεργασία και χρηματοδότησης του Σόρος, ο οποίος προπαγανδίζει με κάθε μέσο την επιβολή καθεστώτος ανοιχτών συνόρων σε όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη για την ελεύθερη διέλευση τους.

Στο ίδιο το Ισραήλ όμως εφαρμόζεται μια εντελώς αντίθετη πρακτική όσον αφορά τα σύνορά του. Ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου δηλώνει πως, «θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας απέναντι σε αυτά τα… τέρατα, (λαθρομετάναστες)».
Έτσι, διέταξε οι «εισβολείς», όπως τους αποκαλεί, να πυροβολούνται εξ επαφής αν προσπαθήσουν να περάσουν τα σύνορα. Όπως βλέπουμε στο βίντεο, με αποτελεσματικό τρόπο μόνο πέντε οπλοφόροι καταφέρνουν να κρατούν υπό έλεγχο 500 εισβολείς.


Αλήθεια αν και σε εμάς εφαρμοζόταν αυτή η μέθοδος που εφαρμόζουν εκτός από τους Ισραηλινούς και οι Αμερικανοί στα σύνορα τους με το Μεξικό, τι αντιδράσεις θα προκαλούσαν από τους διαφόρους… προοδευτικούς της «καλοπέρασης» ?

Σίγουρα δεν θα είχαμε αυτά τα μαύρα χάλια με την Ελλάδα να μην μπορεί καν πλέον να ελέγξει πόσοι λαθρομετανάστες έχουν έρθει και συνεχίζουν να έρχονται.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact