ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ασημακοπούλου: Οργανωμένη επικοινωνιακή προσπάθεια λάσπης στον ανεμιστήρα

Βολές στην κυβέρνηση για τη σημερινή συζήτηση για τη διαπλοκή

Επικοινωνιακό σόου, χαρακτηρίζει η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, την αποψινή συζήτηση στη Βουλή για θέματα Δικαιοσύνης και Διαφάνειας και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με τον τρόπο αυτόν επιχειρεί να διαχειριστεί τις δυσμενείς επιπτώσεις από το προσφυγικό και την αξιολόγηση.

Η κ. Ασημακοπούλου, μιλώντας Πρακτορείο 104,9fm, είπε ότι αρμόδιο θεσμικό όργανο για την επίλυση των θεμάτων Δικαιοσύνης και Διαφάνειας είναι η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και επέκρινε την κυβέρνηση, λέγοντας ότι ανέβαλε σκόπιμα την προγραμματισμένη για την Πέμπτη συνεδρίαση της επιτροπής για να προηγηθεί η σημερινή, προ ημερησίας συζήτηση.

«Είναι μια οργανωμένη επικοινωνιακή προσπάθεια λάσπης στον ανεμιστήρα. Δεν έχω καμία αντίρρηση να βγει στο φως ό,τι είναι να βγει στο φως, αλλά δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο πραγματικός στόχος της κυβέρνησης» τόνισε η κ. Ασημακοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια κορύφωση αυτής της προσπάθειας με ανησυχητικό τρόπο.

Εξάλλου, σε ερώτηση αν χρειάζεται να ιδρυθεί ένα νέο κόμμα με ιδεολογικό προφίλ δεξιότερο της ΝΔ, είπε ότι στη ΝΔ υπάρχει άπλετος ιδεολογικός και πολιτικός χώρος για όσους αυτοχαρακτηρίζονται δεξιοί, αλλά και κεντρώοι, ή φιλελεύθεροι. «Δεν βλέπω να υπάρχει μια ανάγκη, νομίζω ότι αυτά απορρέουν από προσωπικές ατζέντες και φιλοδοξίες. Νομίζω ότι οι δεξιοί μπορούν να βρουν την έκφρασή τους μέσα στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη» κατέληξε.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact