ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φίλης: Η κυβέρνηση θα εφαρμόσει ό,τι έχει συμφωνήσει, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο

«Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας αλλά όχι της ίδιας βαρύτητας»

Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει ό,τι έχει συμφωνήσει, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο παρείχε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης χαιρετίζοντας το 10ο τακτικό συνέδριο της Ν.Δ. εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Φίλης έκανε λόγο για δυνάμεις στην Ευρώπη που υποτιμούν τον ευρωπαϊκό νότο και βλέπουν χώρες ως δεύτερης κατηγορίας τονίζοντας πως είναι αναγκαίο να ξεφύγει η πολιτική ζωή από τον αντιπολιτευτισμό, προτάσσοντας την ανάγκη και να υπάρχουν δυνατότητες συναινέσεων που θα βοηθήσουν τη χώρα.

«Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας αλλά όχι της ίδιας βαρύτητας. Όποια πολιτική δύναμη με ρεβανσιστική διάθεση αναζητά επιβεβαίωση στο παρελθόν δεν βοηθά τη χώρα» τόνισε ο κ. Φίλης τονίζοντας πως «μόνο ένα ανασυγκροτημένο και ανανεωμένο δημόσιο, φιλικό προς τον πολίτη, που θα δίνει ρόλο στις επενδύσεις και την ιδιωτική οικονομία μπορεί να σώσει τη χώρα».

Ο υπουργός Παιδείας επισήμανε την ανάγκη να υπάρξουν συγκλίσεις και συναινέσεις για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της χώρας ενώ έκανε λόγο για αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τους «νταβατζήδες», τονίζοντας πως είναι αναγκαία προϋπόθεση για να σπάσει το σύστημα εξουσίας που οδήγησε τη χώρα στη σημερινή κρίση.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact