ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το συγκινητικό μήνυμα της Φώφης Γεννηματά για τον πατέρα της

Σήμερα συμπληρώνονται 22 χρόνια από τον θάνατό του – Δείτε το βίντεο

«Η ανάμνηση του, η σκέψη του, η στάση ζωής του είναι μια χαραμάδα στην ελπίδα», γράφει σε μήνυμά της στο Twitter η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τη συμπλήρωση 22 χρόνων από τον θάνατο του πατέρα της Γεώργιου Γεννηματά.

Η ανάμνηση του, η σκέψη του, η στάση ζωής του είναι μια χαραμάδα στην ελπίδα → https://t.co/TgPsTH4VGr pic.twitter.com/HnuCSmtKsa

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) April 25, 2016

Την ανάρτηση συνοδεύει ένα βίντεο, ενώ η κ. Γεννηματά γράφει ακόμη: «Έφυγε νωρίς και δεν έζησε αυτά που άξιζε να ζήσει, να ολοκληρώσει όσα πίστευε ότι έπρεπε να γίνουν για την Ελλάδα και τη δημοκρατική παράταξη, πίστευε όμως ότι θα υπάρξουν πολλοί με μεγαλύτερες δυνάμεις από εκείνον που θα τα κάνουν πράξη.

Ξημερώνει η Μεγάλη Δευτέρα και είναι δύσκολη. Μία ακόμα δύσκολη μέρα για την Ελλάδα και κάθε ελληνική οικογένεια. Η ανάμνηση του όμως, η σκέψη του και η στάση ζωής του είναι και μια χαραμάδα στην ελπίδα. Και όπως έλεγε και ο ίδιος αξίζει να δουλέψουμε για να γίνει πόρτα αυτή η χαραμάδα της ελπίδας. Για την Ελλάδα που μας αξίζει».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact