ΚΟΣΜΟΣ

Φάρσα τελικά το σημείωμα για βομβιστική επίθεση που βρέθηκε σε αεροσκάφος της Turkish

Φάρσα αποδείχθηκε τελικώς το σημείωμα που βρέθηκε σε ένα αεροσκάφος της Turkish Airlines στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης και κινητοποίησε τις τουρκικές αρχές. 

Οπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, το αεροσκάφος εκκενώθηκε και οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνες αφού βρέθηκε εντός του αεροπλάνου ένα σημείωμα το οποίο περιείχε απειλές για μια βομβιστική επίθεση. Λίγο αργότερα αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα.

Και οι 134 επιβαίνοντες, ανάμεσά τους τα μέλη του πληρώματος, που βρίσκονταν εντός του αεροσκάφους το οποίο θα εκτελούσε την πτήση Κωνσταντινούπολη – Καισάρεια απομακρύνθηκαν, επισήμανε ο εκπρόσωπος.

Οι επιβάτες θα ταξιδέψουν με άλλο αεροσκάφος προς τον προορισμό τους, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Πολλές πόλεις της Τουρκίας βρέθηκαν στο στόχαστρο βομβιστικών επιθέσεων φέτος, μεταξύ αυτών δύο επιθέσεις σε τουριστικές περιοχές της Κωνσταντινούπολης που αποδίδονται στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος και δύο επιθέσεις με παγιδευμένα οχήματα στην πρωτεύουσα, Άγκυρα, την ευθύνη για τις οποίες ανέλαβε μια κουρδική οργάνωση.

Πέρυσι ένα παρακλάδι του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) ανέλαβε την ευθύνη για μια επίθεση με όλμο στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact