ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δυνατότητα αναζήτησης ΑΤΜ και συμβουλές σε περίπτωση κλοπής κάρτας δίνει εφαρμογή της Visa

Η εφαρμογή προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες

Τη δυνατότητα αναζήτησης των κοντινότερων ΑΤΜ, καθώς και συμβουλές σε περίπτωση απώλειας της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, δίνει, μεταξύ άλλων, η ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής Travel Tools της Visa.

Η εφαρμογή προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες, όπως τοποθεσίες ATM, μετατροπή νομίσματος, βοήθεια, αν η κάρτα του κατόχου χαθεί ή κλαπεί, καθώς και συμβουλές για την κατάλληλη διαχείριση των χρημάτων στις διακοπές.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ανανεωμένη εφαρμογή έρχεται με νέα χαρακτηριστικά πάνω στην ώρα για την περίοδο των διακοπών, όπως η δυνατότητα στους τουρίστες να ελέγχουν εύκολα και από νωρίς το επίπεδο αποδοχής καρτών στον προορισμό τους, όπως σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, τοπικές συγκοινωνίες, κτλ. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή, θα έχουν πρόσβαση σε προσφορές και εκπτώσεις σε όλο τον κόσμο, προερχόμενες από υπηρεσίες εντοπισμού τοποθεσίας.

Οι καταναλωτές μπορούν να κατεβάσουν τη δωρεάν εφαρμογή Visa Travel Tools από το Apple Store ή το Google Play store.

Ο Νίκος Καμπανόπουλος, γενικός διευθυντής της Visa Europe, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, ανέφερε, μεταξύ αλλων ότι, με την εφαρμογή της Visa, οι κάτοχοι των καρτών αισθάνονται ασφαλείς, χρησιμοποιώντας την κάρτα Visa στο εξωτερικό, όπως ακριβώς κάνετε και στην Ελλάδα.

Η Visa Europe αποτελεί, επίσης, το μεγαλύτερο σύστημα επεξεργασίας συναλλαγών στην Ευρώπη με περισσότερες από 18 δισ. συναλλαγές, ετησίως. Στην Ευρώπη κυκλοφορούν περισσότερες από 500 εκατ. κάρτες Visa, ενώ 1 σε κάθε 6 δαπάνης στην Ευρώπη πραγματοποιείται με κάρτες Visa ευρώ. Η συνολική δαπάνη με κάρτες Visa ξεπερνά τα 2 τρισ. ευρώ, ετησίως, με 1,5 τρισ. να δαπανώνται σε σημεία πώλησης.

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact