ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκαλύψεις Καμμένου για τα CDS: Μου έδιναν υπουργείο για να μην μιλήσω

Η συνομιλία με Μπαλτάκο και πώς δημιουργήθηκαν οι ΑΝΕΛ – «Δεν θα υπήρχε Χρυσή Αυγή με τον Καραμανλή»

Για τον Κώστα Καραμανλή, τον Αλέξη Τσίπρα, τον Αντώνη Σαμαρά και την υπόθεση των CDS με τον Αντρίκο Παπανδρέου, τον αδερφό του πρώην πρωθυπουργού, μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος αποκάλυψε τον πόλεμο που δέχθηκε ο Κώστας Καραμανλής όταν τα έβαλε με τη διαπλοκή, υποστήριξε πως τον «πούλησε» ο Αντώνης Σαμαράς, μίλησε για την σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα ενώ δεσμεύτηκε για άνοιγμα όλων των φακέλων που αφορούν τη χούντα και την τραγωδία της Κύπρου.

«Όταν τελειώσει η θητεία μου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θα τελειώσει και η πολιτική μου πορεία», είπε στα «Παραπολιτικά 90,1».

Ο κ. Καμμένος ρωτήθηκε αρχικά για τον Κώστα Καραμανλή: «Ο Καραμανλής είχε προετοιμάσει την Ελλάδα για το τσουνάμι που έρχεται. Ήταν άτυχος γιατί ανέλαβε το 2004 και έπρεπε να ετοιμάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ήταν η αρχή της καταστροφής μας. Τα έργα περιείχαν 80% προμήθειες και 20% μόνο πραγματικό έργο. Απέναντί του είχε ένα σύστημα ολόκληρο. Όταν μίλησε για νταβατζήδες, ξεκίνησε ο πόλεμος που συνεχίζεται μέχρι σήμερα».

«Δεν θα υπήρχε Χρυσή Αυγή αν υπήρχε ο Καραμανλής, γιατί δημιουργήθηκε στο όνομα του πατριωτισμού. Κανείς δεν αμφισβήτησε όμως τον πατριωτισμό του Καραμανλή, όπως τότε με τα Σκόπια», συμπλήρωσε.

«Η ΝΔ πρέπει να εγκαταλείψει την αποστολή υπεράσπισης του ΠΑΣΟΚ και να πάει μπροστά η Ελλάδα. Χρειάζεται εθνική συνεννόηση και σύμπνοια. Όλοι μας πρέπει να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας και να την παραδώσουμε στα παιδιά μας. Φταίμε σαν γενιά και δεν πρέπει να την παραδώσουμε γονατισμένη», σημείωσε.

Ο υπουργός ανέφερε επίσης ότι ο λόγος που δημιουργήθηκαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ήταν μία υπόθεση που εμπλέκει τον νέο τότε αρχηγό της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά και την υπόθεση των CDS.

«Ο Σαμαράς μου έδωσε να ψάξω τα CDS. Όταν είδα ότι στο σκάνδαλο εμπλέκονταν συνέταιροι του αδερφού του Γ. Παπανδρέου, πήγα με χαρά στον Σαμαρά και του είπα “τον ρίξαμε τον αλήτη”. Ο Σαμαράς μου απάντησε “Περίμενε Πάνο”. Δέχθηκα απειλές κατά της οικογένειάς μου. Ο Σαμαράς μου είπε να τους κατονομάσω και ότι ο ίδιος θα με καλύψει. Έκαναν αγωγές σε βάρος μου 100 εκατομμυρίων.

Τότε ανακάλυψα πως ο αδελφός του Σαμαρά με τον Κύρτσο και τον Μαρκέλλο ήταν μαζί στο Κολωνάκι. Πήγα στον Σαμαρά και του το είπα, μου απάντησε πως είναι κοινωνικές σχέσεις. Φτάνω σε σημείο να έχω συγκρουστεί εντελώς με τους ηθικούς κανόνες μου και είχα οικονομικά ζόρια.

Έρχεται σπίτι μου ο Μπαλτάκος, με τον οποίο είχαμε δουλέψει στην υπόθεση Siemens στην εξεταστική. Μου λέει “θα τα βάλεις με όλους; Πάρε πάσο και θα γίνεις Υπουργός. Θα σε βγάλουν όλοι τρελό”.

Του απαντάω πως θα κάνω κόμμα – μόλις το άκουσε η γυναίκα μου της έπεσε ο δίσκος από τα χέρια. Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο, όπως είπε, εμπιστεύεται μέχρι τέλους. «Με τον Αλέξη Τσίπρα προερχόμαστε από διαφορετικούς χώρους και διαφωνούμε πολλές φορές πολιτικά. Όμως τον πιστεύω και θα τον στηρίζω μέχρι τέλους. Είναι ένα παιδί που δεν έχει σχέση με κανέναν από τους προηγούμενους της πολιτικής. Μαζί μπορούμε να καθαρίσουμε τη χώρα από τη λάσπη που άφησε η Μεταπολίτευση».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact