ΚΟΣΜΟΣ

Αμερικάνοι, Ρώσοι και Άσαντ βομβαρδίζουν ανελέητα τη Συρία

Τουλάχιστον 42 άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα στο βόρειο τμήμα της Συρίας από αεροπορικούς βομβαρδισμούς που εξαπέλυσαν αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας της χώρας, της πολεμικής αεροπορίας της Ρωσίας και του διεθνούς συνασπισμού με επικεφαλής τις ΗΠΑ, γνωστοποίησε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH).

Στις επιδρομές που διεξήγαγαν τα συριακά αεροσκάφη σκοτώθηκαν 15 άμαχοι στην επαρχία Ιντλίμπ, ενώ από τα πλήγματα της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας και της Δαμασκού έχασαν την ζωή τους 11 άνθρωποι στην επαρχία Χαλέπι, σύμφωνα με τη μκο.

Έξι άμαχοι σκοτώθηκαν στις επιδρομές που εξαπέλυσε ο διεθνής συνασπισμός στην πόλη Μανμπίζ (επαρχία Χαλέπι) και 10 άνθρωποι στην πόλη Ράκα, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, προστίθεται στην ανακοίνωση του OSDH.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact