ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Xωρίζει μετά από θυελλώδη σχέση ζευγάρι γνωστών ηθοποιών;

​Χωριστούς δρόμους τραβούν πλέον ο Αλέξης Γεωργούλης και η Τόνια Σωτηροπούλου, μετά από μια θυελλώδη σχέση με πολλές εντάσεις και ζήλειες.

Όπως αναφέρει το ένθετο Real Life της Real News, οι δύο ηθοποιοί εδώ και δύο μήνες δεν είναι ζευγάρι και δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης, όπως συνέβη πολλές φορές στο παρελθόν.

Στο παρελθόν ήταν έντονοι οι ψίθυροι ότι ο γνωστός ηθοποιός αισθανόταν πίεση από την σύντροφό του, η οποία κατά καιρούς του έκανε έντονες σκηνές ζηλοτυπίας.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, ως ορκισμένος εργένης, επέλεγε πολλές φορές να μένει μόνος του και γι’ αυτό συχνά ταξίδευε στην Αμερική. Ακόμα και όταν έμεναν οι δυο τους στο Λονδίνο, ο ηθοποιός προγραμμάτιζε ραντεβού και κινηματογραφικές και θεατρικές δουλειές στην Ελλάδα.

Όλο αυτό προκαλούσε τριβές στο ζευγάρι και κάποια στιγμή όταν οι τόνοι ανέβηκαν ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε στο φιλικό του περιβάλλον ότι σκέφτεται τον χωρισμό για το καλό και των δύο.

Τελικά αποφάσισε να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους, όμως πριν από δύο μήνες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τόσο ο Αλέξης, όσο και η Τόνια αποφάσισαν ότι το καλύτερο θα ήταν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όμορφα και πολιτισμένα.

Συμφώνησαν μάλιτα να μη μιλήσει κανείς για το χωρισμό, όπως άλλωστε έκαναν και για τη σχέση τους, αφού και οι δύο θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact